Hyra lägenhet

Vi har gjort om gårdens lada till en lägenhet och en Bed & Breakfast del. Vardera är nyrenoverade och på övre plan finns stort frukostrum om 100 kvm med biljardbord och utsikt över dammen med fontän. Båda erbjuder hög komfort och avskildhet. På gården finns lusthus, utomhusgrill, grillstuga, gräsplan, dammen med ett soldäck och mycket, mycket mer.

Lägenhet om 55 kvm bekvämt belägen på bottenvåning. Lägenheten är genomgående och har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.
I lägenheten finns det två sovrum. Ett sovrum är något större med en dubbelsäng och det andra sovrummet har en familjesäng (våningssäng med större nedre säng).
I vardagsrummet finns även en bekväm bäddsoffa samt en platt tv. Dusch och toalett finns givetvis i lägenheten. Hela lägenheten är nyrenoverad.
Köket har alla de bekvämligheter som behövs, kyl med frysfack, diskmaskin, micro, kaffekokare och ett välutrustat kök för självhushåll.
Golvvärme finns i båda sovrummen och i badrummet.
Tvättstuga med två maskiner och torktumlare finns i anslutande rum på ovanvåningen.

Övernattande gäster får guidad visning på gården och får gå in till våra trevliga alpackor. Vi rekommenderar att boka in en Alpacka promenad. Se mer här 
Vi bjuder alltid på kaffe och kaka.

Välkommen att hyra lägenhet hos oss!

Se filmen om Norrängens Alpacka

Priser
Antal bäddar: 4 vuxna, 2 barn

  • Pris från 2340 kr/natt, hela lägenheten med lakan och städning. Gratis Wifi.
  • Pris från 9200 kr/ vecka, hela lägenheten med lakan och gratis Wifi men utan städning.

Bokningsvillkor (pdf)

Vill du hyra?

Klicka på knappen nedan för att göra din bokning.
Har du frågor? Maila oss på info@norrangen.com

Share This