Bed & Breakfast

Vi har gjort om gårdens lada till en lägenhet och en Bed & Breakfast del. Vardera är nyrenoverade och på övre plan finns stort frukostrum om 100 kvm med biljardbord och utsikt över dammen med fontän. Båda erbjuder hög komfort och avskildhet. På gården finns lusthus, utomhusgrill, grillstuga, gräsplan, dammen med ett soldäck och mycket, mycket mer.

Bed & Breakfast om 250 kvm är belägen på andra våningen i den nyrenoverade charmiga ladan. Det finns dubbelrum samt ett familjerum (två vuxna, två barn). Familjerummet har även möjlighet till separat badrum. Alla rum är personligt inredda. Vardagsrum, kök och matsal finns i anslutande rum. På rummets territorium finns en höghastighetsinternet wifi, och det finns också en lista över webbplatser som kan vara av intresse. Till exempel: den bästa sökmotorn – Google, en viktig informationsportal – Wikipedia, listan över de bästa online kasinon i Österrike – www.simugames.at, liksom den bästa videovämen – Youtube. I köket kan du laga din egen mat, eller njuta av utsikten över gården, dammen och djuren som strövar på gården. Bed & Breakfast delen har alla bekvämligheter och är välutrustad. Tvättstuga med två maskiner och torktumlare finns i anslutande rum.

Övernattande gäster får guidad visning på gården och får gå in till våra trevliga alpackor. Vi rekommenderar att boka in en Alpacka promenad. Se mer här 
Vi bjuder alltid på kaffe och kaka.

Se filmen om Norrängens Alpacka

Priser

B&B

Pris från 590 kr/ natt per person inkl. lakan, städning, wifi och frukost.

B&B

Pris från 495 kr/ natt per person inkl. lakan, städning, wifi men utan frukost.

B&B Familjerum

Pris 1560 kr/ natt per person inkl. lakan, städning, wifi men utan frukost. Vid bokning av fler nätter kan pris per natt bli mindre.

Bokningsvillkor (pdf)

Vill du boka?

Klicka på knappen nedan för att göra din bokning.

Share This